tirsdag den 3. juli 2012

At huske at nyde

Det er så vigtigt, at vi ikke blot er i haven, men også sætter os ned, kigger og nyder det.
Det er en helt speciel ro der kommer i mig, når jeg går i "have-zen". Der er nok ikke meget andet der kan give så meget fred i sjælen som en have. Dejlig tid - lige nu. Jeg har lige lavet starten på et skønt nyt bed, med fine gaver fra kære havevenner og hvor lækkert det bliver. Jo.... jeg er taknemmelig ;)

14 kommentarer:

 1. Det er lidt paradoksalt, at os der elsker vores haver, skal mindes om at vi huske at nyde den. Men det skal vi ;-)
  Skønt billede :-)

  SvarSlet
 2. Enig! Rehab ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Jeg hører heller ikke til dem der slider havemøblerne op. Det er først her i juli jeg begynder at sidde mere ned og nyde det derude. Men så gør jeg det til gengæld også.

  SvarSlet
 4. Hej Eva. Du har helt ret - vi skal huske at nyde haven. Spændende med dit nye bed.

  SvarSlet
 5. Hej Eva.Som du så rigtig siger-nyd det nu!Er spændt på at se dit nye bed.Der er ikke noget som at anlægge noget helt fra bunden. God dag Jette

  SvarSlet
 6. Du har helt ret, Eva. Det er jo derfor vi har den. For nydningens skyld. Som altid et vidunderligt foto. Du har vist det nænsomme og varme i at sætte sig ig hvile i sig selv. Smukt smukt!

  SvarSlet
 7. Glemte at sige, til dig, Eva, at jeg synes det er et godt tema... for når man er havetosse, så ligger man som regel med rumpen i vejret i stedet for at slå den i sædet. Og selvom man nyder mens man er i FLOW i haven, så er det en anden form for nydelse, når man sidder i ro og mag og betragter og bare ER. TIL.

  Tak fordi du minder os om det!

  SvarSlet
 8. Ja helt sikkert ellers sku da pokker stå i at knokle så meget - haha der er jo bare altid liiiiiige..........
  Smukt billede og godt vi dokumenterer det smukke så vi kan nyde billederne til vinter:O)
  Det lyder spændende med dit nye bed.

  SvarSlet
 9. Også helt enig, selvom det kan være svært at smide projekterne over bord:-)
  Jeg glæder mig til at høre mere om dit nye bed.

  SvarSlet
 10. Tak for reminderen, det er faktisk sværere end som så.
  God weekend
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 11. Ja nyde haven det skal vi jo. Jeg nyder blomsterne alt i medens jeg fjerner ukrudtet. Der er forresten også engang imellem at ukrudtet har fine blomster. Så stopper jeg op og tænker ..gad vide hvad planten hedder.
  Jeg er godt nok fra den tid hvor vi lærte om planterne i vejgrøften, men der er nu kommet andre planter til, eller måske fordi jeg er fra en anden egn hvor der groede andre planter.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 12. Smukt billede Eva :-D
  Og du har helt ret, vi skal huske at nyde.
  Det gjorde jeg fks. igår morges, hvor jeg stod op kl. 4.20 fordi jeg ikke kunne sove. Så satte jeg mig på bagtrappen i den friske morgenluft, med min kaffe.
  Der sad jeg så og nød den skønne morgenluft, duftene af fugtig jord og hyldeblomster, lydene af fuglene, og besøg af den lille "besøgsmis".
  Så gik jeg en haverunde i morgenkåbe og med morgenhår, nippede lidt Pelargonier, og nakkede et par dræbersnegle. Også sad jeg ellers bare og nød min kaffe. Det var SÅ skøn en morgen, at den vil stå stærkt i min erindrin længe endnu :-D

  SvarSlet
 13. Jeg forsøger skam bare at sidde på terrassen og NYDE min have...men det er lidt svært, når jeg så får øje på et eller andet, der da godt lige kan fikses....

  Men at rode i jorden er nu heller ikke så tosset...

  Selv slæben af snart endnu et ton skærver...okay, det er hårdt arbejde, men den nydelse, der kommer EFTER, hvor min køkkenhaveafdeling er blevet så meget pænere, dét er NYDELSE :)

  SvarSlet
 14. Your blog is all I love. I add it into my links.

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...