Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Så florlet og smuk Eva.
SvarSletDen er super fin - det er dit billede også :-). KH Marianne
SvarSletYndefuld!!
SvarSletHjerteligst
Mycket elegant! Det är spännande att prova nya växter. En eller ett par nyheter brukar jag prova varje år, på det sättet hittar man nya favoriter!
SvarSletHa det gott!
/Ruben
Godaften Eva.Supersmukt billed-som altid! Godaften Jette
SvarSletHelt enig - den er meget smuk. Den kunne jeg også godt finde på at prøve.
SvarSletMange hilsner
Trine
Meget, meget smuk buket :-)
SvarSlet