Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej på dig!
SvarSletVad besviken jag blev igår när jag inte kom in på din blogg. Hoppas det var ett misstag och att du verkligen inte bara släpper in "speciellt inbjudna". Även om jag inte kommenterar varje gång så njuter jag av dina alltid fina bilder!
Ha det gott!
/Ruben
Så lykkedes det at komme ind, Eva :) Din have ser fantastisk ud, hvilken nydelse og så i det vejr.
SvarSletOgså tak for fin tur i Tivoli, der kommer jeg jo ikke lige forbi IRL.
Kh Ulla