onsdag den 15. august 2012

Teknisk blog-uheld og lidt om danske sommeraftener.

I går forsvandt baggrundsfarven på min blog på mystisk vis. Så kunne man pludselig ikke se teksten, og jeg havde ikke tid til at fejlkorrigere. Beklager meget, hvis du gik forgæves til min blog. Det burde være rettet nu. Men det betød at jeg var nødt til at "lukke bloggen" - til jeg havde rettet fejlen.

Håber at du nyder sommeraftenerne, - har lige siddet med et dejligt køligt glas hvidvin, - set på haven, og derefter mælkevejen og stjernehimlen. Suk - havde vi blot flere af disse dejlige varme sommeraftener. Det er skønt, - og det er først, når man bevæger sig udenfor landets grænser at man tænker over, at det jo ikke er alle steder man har de lyse sommernætter.

SÅ NYD NYD NYD - og NYD DET SÅ LIGE. Det er enestående.


12 kommentarer:

 1. Smukke billeder .... Vi har også nydt endnu en dejlig aften i haven. I de sidste timer under glasser i Orangeriet. Det er så dejligt derude... masser af stearinlys og hygge. Det er sørme skønt at ha ferie.. og du kan tro vi nyder det.
  Teknisk uheld.. det kan ske.. men det er jo ovre nu :-)
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 2. Godt du kom på banen igen, jeg kikkede nemlig forbi og fik at vide at jeg ikke var inviteret.... laaaang næse!!! Nå, men nu er vi glade igen, solen skinner og vi NYDER i fulde drag... :o)

  SvarSlet
 3. Nemlig! Vi har lige siddet 5 damer og nydt. Og nu er det min tur til at nyde sensommersftenen i din have! (igen) tak for det. Og dejligt ikke at skulle abonnere på dine indlæg. :)

  SvarSlet
 4. Kan riktigt se det framför mig, hur du sitter uppkrupen i en härlig rottingfåtölj, insvept in pläd, och njuter!!! Det ser så härligt ut på din terrass!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 5. Smukke billeder og du kan tro jeg nyder det :o)

  SvarSlet
 6. ja, man skal ikke udsætte "nydningen" - det er NU der skal nydes..... eller ihvertfald i morgen. Godt at jeg må se din blog igen, følte mig lidt sat udenfor ;)))

  SvarSlet
 7. Kære Eva.
  Din have er simpelthen det smukkeste jeg "kender".

  SvarSlet
 8. Jeg er da også helt lettet, for jeg fik nemlig også at vide, at jeg ikke var inviteret som læser den anden dag...pyyha...jeg ville da nødig gå glip af dine flotte billeder:-)

  SvarSlet
 9. Hej Eva. Det ser bare godt ud. Godt at bloggen virker igen!

  SvarSlet
 10. Ja, jeg var også skuffet, da jeg fik at vide at jeg ikke var inviteret. Elsker nemlig dit øje for smukke detaljer og motiver... Håber da ikke der er en hacker på spil herinde i Blog-land.
  Tror jeg vil bruge dagen på at forberede en dejlig aften på terasse og i "Drive-huset". Kunne tænke mig en Tapas-ting og evt. et lille glas et eller andet....Åh, nu kommer ideerne væltende. Ha en dejlig weekend!

  SvarSlet
 11. Hej, Eva, vil du være sød at skrive navnene på de roser man ser på det sidste billede? elsker deres pang pink:)
  <3

  SvarSlet
 12. Roserne er Henri Martin til venstre og Rose de Rescht til højre. :)

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...