søndag den 30. september 2012

Jeg har fået min julebog....

Bogen:  S A N S E L I G   J U L   af Franciska

Franciska - der har den smukke interiørblog - Franciscas Vakre Verden - har gjort det igen! Nu er årets store julebog nemlig trykt og jeg glæder mig som et lille barn til at få den i hænderne. Vores julehjem anno 2011 er også at finde i denne bog.


uhhhhm - lige til at sætte tænderne i. Sikke flotte kager. 

" Sanselig Jul" er en hyldest til julen med smukke billeder og herlige juleideer fra de mest spændende interiørbloggere. Gå på opdagelse i snedækkede vinterhaver, smukke rum og eventyrlige julehjem og lad dig inspirere til at skabe akkurat den jul, du ønsker dig.

Trænger du også til at få piftet juletraditionerne lidt op. Sat lidt nyt på programmet, - finder du helt sikkert ikke noget smukkere bud end i denne bog. Du kan godt begynde at glæde dig. Den kan nemlig bestilles nu. Levering bliver i november. KLIK HER - OG BESTIL BOGEN!

Bogen indeholder ud over fantastisk flotte billeder og smukke juledekorationsfif - også opskrifter, - og alle opskrifter er afprøvet af Franciska selv. Og de er lækre - forsikrer hun!

Julekonfekt på helt nye måder. Det ser så flot ud. Behøver vi vente til det bliver jul?Det er nu at julens dekorationer skal planlægges. Der skal indsamles til pyntning i skoven og i år, håber jeg at julen bliver endnu mere hyggelig og flot. Jeg regner med at få masser af fif - til årets jul i denne bog. Bogen er på hele 200 sider med mere end 450 farvebilleder indbundet i  flot illustreret hardcover omslag. Forhåndsbestil den idag, så du er sikker på at få et eksemplar. Har du lyst til at se mere om bogen, - og hvor du kan købe den så kig her! Bogen kommer i begrænset oplag, så det kan betale sig at være tidligt ude.


4 kommentarer:

 1. Den kunne jeg godt tænke mig at kigge i. Jeg elsker jul og jule-interiørbøger. Men 400,00 kr er godt nok mange penge, især når jeg ikke er helt sikker på indholdet. Jeg er nok mere til Isabellas end Jeanne d'Arc, så derfor vil jeg se før jeg bestiller. Ved du om, der er et sted på Sjælland, hvor de forhandler den?
  Ifølge Franciskas side ser forhandlerne meget jyske ud ;-)

  SvarSlet
 2. Det ser dælme godt ud - jeg savlede allerede sidste år, da snakken gik om bogen og forsidebilledet. Smukt - den skal helt sikkert på ønskelisten.

  SvarSlet
 3. Hej Ina. Det forstår jeg godt. Jeg har bestilt min . Måske ses vi til plantemarked 13. oktober eller til julemarked i haveselskabets have
  Hvis den er kommet der kunne jeg tage den med. Så kan du da se om det er noget ;)

  SvarSlet
 4. Hej Eva

  Tak for tilbudet. Jeg kommer ikke d. 13., for jeg er i Sverige den dag. Vi ses nok en anden gang.

  Hilsen Ina

  SvarSlet

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...