Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Smukt med smukt på Eva.
SvarSletRigtig godt og farverigt efterår til dig og dine ;0)
Knus Dorthe
Dejlige billeder og smuk buket.
SvarSletDesuden herligt at du går opmærksom på planteskolen i Overdam. Jeg vil prøve at tage derud i morgen.
Ja alle husk Havens dag.
God lørdag til dig.
Så roligt att hitta till dig. En ren njutning att kika runt bland dina fina bilder.
SvarSletHa en bra dag!
Hälsar,
Anna-Karin