Vind denne skønne bog - jeg runder snart 100.000


Tak fordi du kiggede ind her på bloggen. Jeg opdagede lige at jeg jo snart runder et pænt antal sidevisninger, og det glæder mig så meget, at jeg har besluttet at bortlodde Margit Engens smukke bog; " Engen haven og Blomsten",  i en Giveaway til en af mine "faste læsere"/medlemmer her på bloggen for at fejre det.
Er du ikke medlem kan du stadig sagtens nå det! ;)


Det eneste du skal gøre, hvis du vil være med i bortlodningen er at nappe billedet af bogen, og lægge det - med link på din side, skrive en hilsen om at du er med i lodtrækningen her på bloggen under dette indlæg og -så er du med i lodtrækningen, der trækkes ud på søndag den 23. september.

Hvis du ikke ønsker at være med i min giveaway, men bare VIL have bogen, kan den købes lige her, hvor du også kan læse nærmere om den.


Skynd dig at være med!Jeg vil også liiiige benytte lejligheden til at vise lidt billeder fra haven, som den ser ud lige nu. Tak for alle de dejlige besøg, søde kommentarer, planter og frø samt tonsvis af inspiration og skønne venskaber, jeg har fået gennem min tid her på bloggen. 

 


Haven som den så ud i aftes.

Violfrøstjernen - fra Lene - Et kæmpestort tak for den - Den er så vidunderlig smuk.

Kvæsurt i skøn efterårsblomstring
Keramik af Fabienne Jouvin


De høje flotte Hjortetrøst ses i baggrunden. De er uundværlige i haven på denne tid af året.
Jeg fik lige at vide, at nogle ikke ønsker at deltage i min giveaway da de allerede har købt bogen. Derfor kommer bogen 101 ideas for Small Gardens med i Giveaway, så har du allerede "Engen, haven og Blomsten, - har du mulighed for også at være med! :)


Der skal være lidt for alle. Hav en dejlig aften!Kommentarer

 1. Hej Eva.
  Det er da også helt vildt så mange besøg du har haft. Jeg kan godt forstå du er glad. Jeg er total it-analfabet, men det kan være Jacob kan hjælpe mig. Skønne billeder fra din have og tillykke med din blog-succes.

  SvarSlet
 2. Hej Eva.Tillykke med de 100,000
  besøg på din blog.Jeg har selv bogen,og vil der for ikke deltage .Men skønne billeder fra din dejlige have.Der ser så fint og frodigt ud allevegne.God aften til dig Jette

  SvarSlet
 3. Anonym9/19/2012

  Det er også en fantastisk flot blok med skønne billeder og spændende indlæg.
  Hvor har du dog skaffet den smukke top til din obelisk? Har sådan lyst til selv at lave nogle.

  Tak for god inspiration.

  Mvh Janne

  SvarSlet
 4. Kære Eva
  Stort tillykke med dit runde besøgstal, hvor er det flot, men jeg kan så godt forstå det. Jeg nyder dine altid smukke billeder det er så flotte kompostioner - lækkert. lækkert:O)
  Jeg vil også gerne vinde den dejlige bog og lægger gerne et link hertil.

  SvarSlet
 5. Hej Malene
  Det går lige pludseligt hurtigt. Hang in there. Har addet link til dig i min blogroll idag. :)

  Hej Jette: Dejligt du har bogen. Håber du er lige så glad for den som jeg er for min. Måske kan jeg så friste med denne bog: "101 Ideas for Small Gardens" - i stedet? Det går jo ikke at der ikke at noget for alle. Denne bog er importeret, så der er nok en chance for at ikke så mange kender den.

  Hej Janne: Det er fra blomsterbutikken i Greve Center. Men jeg købte vist de sidste. Lignende kan sikkert fås hos andre blomsterbutikker. Ser jeg en der ligner - skal jeg nok skrive til dig, hvis jeg kan få din mail?

  Tak Lisbeth

  SvarSlet
 6. Tillykke med det meget flotte besøgstal, men med sådanne flotte billeder, som du viser på bloggen, så er det jo ikke underligt.

  Man kan aldrig få for mange gode havebøger, så derfor deltager jeg da også gerne:-)

  Hvor nordens oliven altså bare blevet et 'must have'. Jeg tror at traileren snart skal spændes efter bilen, og så skal turen gå til Bilka, hvor jeg ved at der er tilbud på træet:-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med jubilæet og jeg bliver da også nødt til at deltage. Dejlige billeder fra din have. Mine kvæsurt er for længst blevet brune i toppen, sikke en forskel.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke herfra også ;)
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 9. Kære Eva, det undre mig ikke at du sådan tordner derudaf med dine mange skønne indlæg, jeg har ikke lige selv kigget på min tæller måske jeg skulle det. Jeg har nævnt det tidligere, men jeg synes virkelig du har skabt en smuk have på kort tid, det burde være til stor inspiration for andre med rimeligt nye huse, og hvor der på 4-5 år endnu ikke er andet en en halvhullet hæk.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 10. Kære Eva, tillykke med de flotte besøgstal, hvilket jo ikke undrer nogen med den overflod af flotte billeder fra din smukke have.

  Jeg ønsker mig den første bog, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

  Ulla

  SvarSlet
 11. Kære Eva.
  Det er altid en kæmpe fornøjelse at kigge forbi din skønne blog og jeg vil da frygtelig gerne vinde den første bog.
  Varme ferie-hilsner
  fra Spanien.

  SvarSlet
 12. Hej Eva

  Tillykke med det flotte besøgstal.
  Jeg har ingen blogg, men vil gerne være med i udlodningen.Havebøger er altid på ønskesedlen.

  Jeg tror jeg kan tale for os alle `følgerer`at du giver rigtig god inspiration og ideer til vores egne haver små som store.
  Mange TAK :)

  Knus

  Maria

  SvarSlet
 13. Anonym9/20/2012

  hej Eva. Har fulgt din blog gennem længere tid, har fundet den helt igennem inspirerende. Måden du har opsat den på, samt forståelsen af at bevare det jordnære er virkelig noget der taler til mig.Måske også fordi vores huse ligner lidt hinnanden.er vikelig kommet med på have bølgen med din blog, så kunne da sagtens bruge en bog også. kh mdj thy

  SvarSlet
 14. Tillykke med dit jubilæum, helt fortjent elsker din måde at fotografere haven på. Hilsner fra Vibe

  SvarSlet
 15. Hej Eva

  Så fandt jeg sørme ud og linke til din Give away. Og stort tillykke med alle dine sidevisninger godt gået..

  Hilsen Helle

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle