Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Nydelig høstbilde!
SvarSletHvor er efteråret dog smukt:-)
SvarSletSmukt - meget smukt!
SvarSletHej Eva.Smukt billed af efterårets skønhed.Kan følge jeres ture fra
SvarSletsyd til nord...dejligt at komme rundt i vores lille land,og nyde
forskellighederne.God dag knus Jette
Meget smukt billede jeg elsker de farver.
SvarSletUnderbart vackert! En njutning för ögat!/Titti
SvarSletMagnificent! (As usual. :-P )
SvarSletKære Eva.
SvarSletAltid dejligt at være med dig og din familie på tur rundt i Danmark, hvor du med dit magiske kamera er fantastisk til at fange nogle smukke motiver i natur og landskab.
De glødende, flammende og intense høstfarver på træerne ved klinten er pragtfulde.
Hav en dejlig weekend. Mange kærlige grønne hilsner