Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Smukke fotos fra året der snart er gået. Vidunderligt tilbageblik fra dit haveår:0)
SvarSletKh fra Katinka
Smukke og meget stemningsfulde billeder fra haveåret :-)
SvarSletSikke en fin kavalkade. Godt nytår.
SvarSletVH Nina
Skønne foto´s. Dejlig oplevelse at kigge med. Godt nytår til dig, - hvor spændende at der står et nyt år foran os, som blot venter på at blive taget hul på.... God fornøjelse med dit nye år i haven.
SvarSlet