Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Godt du slap solstrålen fri igen, jeg har været glad for at se den idag ;)
SvarSletLækkert billede af en skøn frostkold dag.
SvarSletVeldig vakkert bilde!
SvarSletHvor er det et smukt billede - vandet ser meget specielt ud:)
SvarSletWow vilken vacker bild Eva!
SvarSletKram
Charlotte
Meget flot billede, med smukke kontraster af frost og glødende solstråler! :)
SvarSletMange hilsner Alice