Lyserøde fornøjelser

I weekenden tog jeg en tur til byen - for at mødes med nogle skønne haveveninder, hvis selskab jeg altid skatter utroligt højt. Det gik forrygende godt - vi havde nemlig besluttet os for at gæste The Royal Cafe, - for at smage deres delikate og lækre  Smushies . En Smushi er et stykke smørrebrød - som er nytænkt og friskt. En fabelagtig opfindelse, som jeg godt kunne blive afhængig af. :)

Vi kom ind og fik et dejligt bord, - hvor vi kunne beundre det vildt flotte vægmaleri, der er for enden af cafeen. Det passede mig stort, - og betjeningen var hurtig og venlig.

Jeg valgte 3 smushi - sild, laks og kartoffelmad. Det var et meget velsmagende måltid, - Hvis du nu sidder og tænker, nu rabler det da for hende - så jo det er smørrebrød, men alligevel ikke... Selve oplevelsen er ikke - hvis du spørger mig - som et almindeligt stykke smørrebrød. Mine veninder - som prøvede den braiserede svinekæbe med rødbede var ovenud henrykte, - så den må jeg vist også prøve næste gang.

Her er et kig på sagerne. Stedet kan jeg varmt anbefale, hvis du er i København og gerne vil prøve noget nyt. Der er også en forrygende flot bog, om stedet. The Royal Cafe har udgivet bogen om Smushi, - hvis du vil se mere om den se her - og læse den flotte anmeldelse her. Den står i hvert fald øverst på min ønskeliste lige nu.På vejen rundt i byen kom vi forbi blomstertorvet foran Magasin. Der fristedes jeg af alskens skønheder, som sædvanligt, og jeg blev  fristet over evne  til at tage disse pæoner med hjem, selvom det er et helt uhørt tidligt tidspunkt på året for pæoner. Men de er da smukke ikke? 15 styk for 100,- kr. What a steal :)


n andre forstå at jeg blev fristet når jeg fortæller at de havde 15 flotte pæoner for 100,-?

Kommentarer

 1. Hej Eva.Hvor ser det bare godt ud det "smørrebrød".Sådan en tøsetur til byen kan man ikke få for mange af.Jeg var selv i Royal Cafe før jul,hvor jeg var inde og se julebordene.
  Rigtig god dag til dig Jette

  SvarSlet
 2. hej igen.Glemte lige at sige at jeg også altid forsyner mig i rigelige mængder hver gang jeg er i Magasin.De har altid rigtig gode tilbud på blomster.Jette

  SvarSlet
 3. Uha, ja, blomsterudsalget ved Magasin ligger meget tæt på mit arbejde og frister ofte over evne. Det kender jeg bare så godt! Og venindeture er en god ting :-)

  SvarSlet
 4. Det ser dejlig delikat ud.. Jeg er ofte gået forbi og tænkt at det en dag skulle besøges! Billederne her bekræfter vist at jeg må derind.. :)
  Hav en dejlig dag Eva!

  SvarSlet
 5. Vilken pionfrossa! Lite tidigt kanske, men för det priset... Måste få kommentera headern som är alldeles underbar.
  Ha det gott!

  SvarSlet
 6. Så godt at jeg nettopp har spist lunsj, for dette så fristende ut - og dine fantastiske bilder da :) Peoner - sååå vakkert og fint at du får til å jukse litt på tiden. Her er det mest tulipaner for tiden. Mette

  SvarSlet
 7. Oh, så fina Pioner. Och till det priset! Här kostar de nog 100kr styck, om man får tag på dem överhuvudtaget så här års. Nu längtar jag tills Pionerna i min trädgård börjar blomma, de är verkligen en av mina favoriter! Kram Titti

  SvarSlet
 8. Nå har jeg vært inne og kost meg med flere av dine sommer innlegg. Du har gitt meg ett par ideer. Jeg har nylig flyttet til "ny" hage og har masse ideer. Hvilken hekk er det du har bak den sorte benken? Er det agnbøk? Fint hvis du kan svare på min blogg:) Da blir jeg glad!!

  SvarSlet
 9. Rosa peoner er bare så flotte! Jeg skjønner godt at du kjøpte de :-)

  SvarSlet
 10. Det lyder hyggeligt med sådan en have-tøse-tur :)

  Jeg har det "underligt" med pæoner - jeg elsker blomster, men pæoner siger mig bare ikke rigtig noget?!
  Måske fordi de fleste jeg har set er lyserøde...og det er så absolut ikke en af mine yndlingsfarver. Haha :D

  Så måske det bare er farven, der gør at pæoner ikke rigtig siger mig noget? Jeg ved det ikke.

  Men dejligt for dig, at du lavede sådan en god handel ;)

  SvarSlet
 11. Nu sidder jeg jo her og bliver helt sulten. Tak for tippet, det skal helt sikkert prøves.
  Blomster-torvet ved Magasin er ikke til at komme udenom, når man nu er i nærheden, der er altid ét eller andet der kan friste ;-)

  God aften

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle