Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Så vackert!
SvarSletHvor smukt Eva. Jeg bliver helt poetisk - uden ord ;O)
SvarSletLækkert billede.
SvarSletElsker den slags scenerier :D
SvarSletHjerteligst
Smukt, smukt billede af et "moment of life" :-)
SvarSletHilsen Alice
Smukt "fanget"
SvarSletHej Eva. Det er vel nok smukt. Sikke et spil, du har fanget med dit kamera!
SvarSlet