Budget venlig buket i vasen

Den sidste måned har jeg nydt godt af løgblomster og grene i vaserne. Det gør mig ikke så meget at de ikke blomster. Selve silhuetten af de mørke grene op mod en hvid væg er også, efter min mening meget smukt og enkelt... ind i mellem skal der ikke så meget til at gøre en glad.Her kan du se nogle af grenene, efter jeg ordnede dem udenfor, - de er høje, så jeg ville ikke grise til inde på køkkenbordet. Så kan man jo altid stå i haven. Det var da også hyggeligt. Næsten helt forårsagtigt, havde det ikke været for sneen altså. 

Men så i weekenden her faldt jeg over pilegrene med gæslinger og et par grene med Troldnød.
Det var jo lige noget der kunne få humøret til at stige et par grader. Så de står nu så fint inde i stuen. Det er en spændende farve blomsterne har. Der er nu rigtig gang i den i mine vaser.

Har du nogle grene du elsker at tage ind på denne tid, måske forsythia?Kommentarer

 1. Jeg er helt enig: Grene er fantastiske - og billige - at pynte op med. Jeg er faktisk gået i gang med en hel lille serie af indlæg om forårsgrene på min blog (også fordi jeg snart ikke kan finde flere motiver med sne og is ...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig - det er altid dejligt at se hvilke grene og andre finurligheder I andre finder på her i blogland. Sidste år så jeg den fineste etagere - lavet af et gammelt juletræ hos Lisbeth fra Countryliv. Men jeg har også fundet en del god inspiration på Pinterest. Kigger du nogen sinde der?

   Slet
 2. Hvor er den troldnød smuk. Jeg har haft den orange, men den døde sidste forår, mild januar og så frost bagefter, det kunne den ikke tåle.
  Jeg har lige plukket en buket troldpil ind, gad vide om de springer ud. Bent har fældet et træ hos vores tidligere naboer, så han fik både træ og grene med hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Troldepil kommer helt sikkert. Godt ham Bent kan være om sig.

   Slet
 3. Ja det er både smukt og billigt med grene fra haven. Dine ser flotte ud i vaserne. Jeg tager grene ind af mit tulipantræ, pebertræ, kvæde, birk og pil.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette, - det lyder spændende og anderledes. Må vi se billeder?

   Slet
 4. Det er en ualmindelig smuk kombination du her viser med gæslinger og troldnød sammen, sikke et smukt diskret farvespil!
  Mine favoritgrene er fra slåen og vild kirsebær.
  Det er dejligt at blive mindet om snarlig vår, når vinteren syntes endeløs :)
  Fortsat god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Slåen og vild kirsebær det lyder som en yndig sag. Dem vil vi da også gerne se på bloggen. ;)

   Slet
 5. Sikke nogle fantastisk flotte billeder, både motiv og redigering!

  SvarSlet
 6. Hvor bliver man glad, når man ser dine smukke vaseopstillinger med forårsgrene. Når min troldenød er blevet noget større engang, så vil jeg også helt sikkert tage dens grene ind i vaser, og ellers må jeg nøjes med forsythiaens grene:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente, - jeg håber også på at få en troldnød i haven en dag. Indtil videre låner jeg lidt grene hos en jeg kender. Det er jo altid fint på denne tid synes jeg. Men åh forsythia - dem ELSKER jeg også.

   Slet
 7. Det ser dejligt ud med dine grene :-)
  I morgen bliver jeg vist nødt til, at gå ud og klippe nogle grene ind, så tak for indlægget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi
   Det gode ved grenene er det uskyldige og rene udtryk. Det er starten og så kan vi jo rigtigt begynde at glæde os. Hvilken skøn cyklus. Håber du kan finde noget lækkert i jeres 'nye' have.

   Slet
 8. Vi holder også meget af at drive grene her i februar, desværre har vi ikke noget sted at klippe for tiden. Men de der troldnød ser ud til at være lidt af et must have til vinterhaven, har noteret dem på min liste over planter der gerne måtte være plads til engang.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Troldnød er smukke. Så en meget speciel pink blomstrende hos Aldershvile, den var også så fin. Men skal jeg vælge blir det nok den lysegule. Wow farve på en kold tid.

   Slet
 9. Jeg frådser i mirabellegrene lige nu. Jeg er vild med de hvide blomster! - som jo helt klart kunne se fantastiske ud sammen med gæslinger!

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Og du har de flotteste vaser til de smukke grene.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle