Glæder - glæder - glæder mig

Jeg er lige så vild med alle de blå som jeg plejer at være. I år må der gerne være mange spanske scilla der har bredt sig, for jeg fik en spand af en sød veninde for et par år siden, og de burde være store nu. Sidste år var der nogle, men jeg håber at de tager fat og går amok.kuglethuja - som er med til at holde lidt på formerne i vinterhaven.

Allium som jeg også gerne vil have flere af til efteråret. 

Grøftekants lupinerne - de er da skønne
Viola cornuta - hornviol med de små smilende ansigter. Hold op nu kan jeg snart ikke vente længere.

Kommentarer

 1. Hvor er det skønt med billeder som disse på en iskold og vinterlig fredag.... Glæder mig uendeligt til forårets- og blomsternes kommen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja osse her. Jeg kan godt drømme mig længere hen på foråret. Det er bare så koldt i år.

   Slet
 2. hej Eva.Elsker også de smukke blå farver.Har lige vist mine dejlige lupiner og iris.
  Ja! vi venter vist alle utålmodigt på det forår,men lige nu da sner det.Og de siger at det bliver ved til i morgen.God weekend til dig Jette

  SvarSlet
 3. Jeg glæder, glæder, glæder mig også! Og blå er meget smuk i haven :-)

  SvarSlet
 4. Hej Eva, ja der ser skønt ud i din blå have, jeg tror vi alle har fået nok at denne veksel imellem sne/regn/brune jorde, nu trænger man i den grad til forår. Jeg tæller ned, og det går du vist også i forventning og det blå hav.
  Henrik

  SvarSlet
 5. Skønne billeder. Et blåt skilla hav, skal du nok få engang, hvis du nøjes med at håndluge, så du ikke hakker de små nye omkuld. Det samme gælder prydløgene de sår sig også flittigt, når først man har dem.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 6. Altså, jeg er totalt vild med din have og det har jeg været siden den første gang jeg besøgte din blog.
  Jeg får den største lyst til at fjerne næsten alle vores bede og gøre ligesom dig, men det er altså 500 m2 det drejer sig om, så det bliver nok ikke lige dem alle sammen jeg fjerner, men det har da helt sikkert vakt nogle tanker, for med et skrantende helbred er det ikke det fedeste med at skulle luge hele tiden, og næsten ikke kunne nå andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som en god ide med at gøre haven mere overkommelig. Det skulle jo nødig ende som en sur pligt. Håber du finder en god løsning, og bliver glad for den.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle