Mens vi venter på foråret

Jeg drømmer lidt - om at min magnolia en dag bliver kæmpe stor, og jeg kan klippe grene ind til buketter og drivning i det tidlige forår. Men ak. Den vokser desværre langsomt, når man nu er utålmodig som et barn før juleaften. 

Det virkede dog alligevel som om at væksten tog fat sidste år, - så måske er det nu, jeg må begynde at glæde mig. Jeg købte min magnolia soulangeana for godt og vel 4 års tid siden i Netto. Det er de utroligste ting jeg kommer hjem med dernede fra. Kender du det? ;) 

Er det vel ok at drømme lidt ved at svælge i sidste års billeder? 


Kommentarer

 1. Jeg drømmer også om når engang min magnolier bliver store nok til at plukke ind af.
  Jo man kan være heldig i Netto, bare man får fat i planterne når de lige har fået dem, de har selvfølgelig ikke faciliteterne til at opbevare korrekt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtigt med pasningen af planterne. Forleden så jeg en hel rullevogn med orkideer UDENFOR i frosten. Så det kan også skorte med basisviden om planterne.

   Slet
 2. Ja det kender jeg godt, jeg har købt en del i Netto, også en magnolie det er efterhånden 8-9 år siden, den var også længe om at sætte blomster, men nu klarer den det fint :)
  Vi har ikke så mange valgmuligheder med butikker her hos os, så Netto og Superbrugsen kan vi vælge imellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt Lisbeth. Tror man er rimeligt godt dækket ind med de to butikker. Tænker på at der tidligere kun var en købmand her og skulle man købe stort ind tog vi dengang til Taastrup.
   Jeg er blevet glad for Rema her i byen. De har lidt af hvert og også nogle gode planter ind imellem. Men også der gælder det om at få dem mens de er friske.

   Slet
 3. Jeg har også købt 2 små magnolier sidste år hos Netto. Det varer nok nogle år inden de blomstrer. Vi har en Superbrugsen hvor de har rigtig mange stauder til billige penge og også buske og små træer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske man skulle kigge næste gang man ser en Superbrugsen ;)

   Slet
 4. Hej Eva.Min Susan er vel en fem år og har nået en pæn størrelse.Så jeg kan godt tillade mig at tage nogle grene ind.Dejligt med grene fra haven der kan glæde os indendørs.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh den havde jeg i min gamle have. Der skulle 3 køb til før jeg fik en der overlevede, så tænkte jeg at jeg ville prøve en anden sort.

   Slet
 5. Ja det vil være fantastisk at tage grene og drive dem frem, så tålmodighed er en dyd...

  Haveknus
  Annette

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle