Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Det skal nok blive en meget inspirere foredragsaften :)- ser frem til et referat derfra :)
SvarSletRigtig god fornøjelse :)
SvarSletHej Eva.Hvis der ikke var så langt derned,så ville jeg da også gerne have hørt hende fortælle om sin smukke have.Men rigtig god fornøjelse til dig God aften Jette.
SvarSletNæste gang jeg skal arrangere foredrag i haveselskabet, så er Marianne Folling helt bestemt på listen over mulige emner. Det foto af hende, hvor hun går gennem den smukke alle er printet i min hukommelse. Visse billeder bliver man bare forelsket i:-)
SvarSletJeg håber at det var et godt foredrag og glæder mig til måske at høre lidt om det?
Tak for i går - superhyggeligt selskab og inspirerende foredrag. Jeg har lige skrevet om foredraget på bloggen :) Glæder mig til at læse dine skriverier :)
SvarSlet