Visne have skønheder, vasegaver og farvesult


Haven er ikke just en skønhed lige nu. Den er kold, jorden er hård og græsset er frosset. Kun toppe af vintergækker er brudt frem. Godt man har fuglene at kigge på, dem nyder vi. Alligevel savner jeg i den grad farve foran hornhinderne. 

Visne haveskønheder 
Havens visne skønheder er dog alligevel værd at bemærke. Her et par closeups på tobakspibens smukke filigranblade - det er næsten et kunstværk i sig selv, samt et hurtigt kig på Pampasgræs der nu står helt hvid i haven. Farven har forladt den - men den er stadig bemærkelsesværdig i sin struktur og ligner næsten halen på et dyr.

Forrygende flotte vaser ♥ dejlig julegave
Kähler kan bare lancere smukt design. Gang på gang glædes jeg over at de er så fantastiske til at producere vaser og skåle, der rammer plet i mit grafiker hjerte. Den stribede blomstervase Omaggio, hvori jeg lige nu har grene fra skoven - og den hvide skål med facetterne er også blandt favoritterne. Har vaserne i blå, grøn og gul, - der alle kan sætte fut i farveglæden her i stuen.Løgblomster  primula  grene ♥ orkideer 
giver liv i stuerne lige nu
Der er stadig goldt i haven, men løgblomsterne slæbes hjem - for uden dem er denne årstid da bare for trist. De grønne spirende tazetter - primulaer i potter og grene, der bare får lidt grønne blade er ligeledes med til at få mig gennem vinteren.
Kommentarer

 1. Jeg kan kun sige smukt:-) Du har en sans for det skønne.
  Kh Bente

  SvarSlet
 2. Helt enig, både hvad angår kahlers smukke design og at løgplanterne er uundværlige indendøre i denne kolde vintertid.

  SvarSlet
 3. Ja der må lidt til, her inden foråret endelig viser sig.

  SvarSlet
 4. Så vackra bilder! Underbara!
  Ha en fin söndagkväll...

  Titti

  SvarSlet
 5. Lidt kulør i haven ville være skønt, men dine visne skønheder er nu heller ikke værst.
  Jeg er også vild med Kähler vaserne, især dem med de farvede striber :)

  SvarSlet
 6. Jeg elsker også Kähler vaserne. Vil så gerne have den med de grønne striber så den misunder jeg dig godt nok lidt :o)

  SvarSlet
 7. Dit visne billede er super flot og heldigvis kan vi sætte kulør i vaserne indendøre.
  Jeg er også glad for min Omaggio vase med grene og pynt:o)

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis