ÅRETS KLIMA i et lagkagediagram

Illustrationen er tegnet af Sarah Lazarovic.
Min søde mand sendte mig dette lagkagediagram, - han kender mig jo som ingen andre - og han ved hvordan jeg har det med det danske klima.

Han ramte plet. Aldrig før har vinteren føltes så lang. Er der mon andre haveentusiaster derude, der føler det samme?

Nu vil vi have varme og udeliv. Jeg plejer at ligge og luge på denne tid af året. Hvad er der sket med vores marts klima. 

Kommentarer

 1. En sjov - men desværre også sand - tegning.

  SvarSlet
 2. Global opvarming...Lokal afkølning.
  Dmi skriver vist noget om den koldeste marts måned i 26 år...det er nærmest længere end jeg kan huske, så er vi vist tilbage i 1986-87, det var vist også isvinter dengang. Jeg har billeder af mig selv midt ude på en meget frossen Holbæk fjord fra disse år.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Hej Eva.
  Ja, der ramte han plet! Øv, øv, faktisk.
  Hvis sommeren skulle illustrere sidste sommer, mangler der lige nogle striber med efterårsvejr kontinuerligt igennem det meste af sommeren også! Vi trænger i den grad til forår og til RIGTIG sommer i år. Der er sørme ingen global opvarmning nogen steder, så vidt jeg kan få øje på.
  Panikken er lige ved at brede sig, for SÅ utålmodig er jeg/vi efterhånden ved at være efter forår og dejlig solskinsvejr.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 4. Øv altså, det er desværre rigtigt. Jeg er så træt af at trække rullegardinerne op om morgenen, og se det stadig sner, for 3. dag i træk.

  SvarSlet
 5. Forår forår kom nu inden jeg tager mine tabte kiloer på igen i bare frustation over at jeg ikke kan luge/ klippe stauder/ roser ned, gøde og meget meget mere.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 6. Søde Eva,

  lagkagediagrammet var lige i øjet. Lige præcis sådan har det sidste år føltes. Hvad hulan sker der dog med vort klima?

  Jeg har dog på fornemmelsen at når foråret så endelig kommer, at det så kommer med sådan et brag, at vi havetosser og friluftsmennesker bliver fuldstændig ustyrlige.

  Hav en rigtig dejlig aften

  Knus og tanker

  SvarSlet
 7. Jeg prøver ihærdigt at bilde mig selv ind, at det stadig er februar. Og, så er vejret jo helt forrygende dejligt - og passer med diagrammet ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
 8. Ja, det er præcis sådan jeg har det med vejret i øjeblikket. Det diagram er lige i øjet! Desværre! Øv, for en kulde! Men jeg er nu også ret sikker på vi får et brag af et forår, når det kommer!
  Hilsen Alice

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis