ERANTIS - En sejlivet lille en

Lige nu er de sejeste blomster nok Erantis. Kønt breder de sig ud over hele haven, - hvis man altså er heldig. Eller hvis man har været flittig. Det har jeg, og jeg fortsætter arbejdet, og hvert år kommer lidt flere til. Det med tæpper over hele haven, er jeg ikke så sikker på bliver i nær fremtid, men hvor der er vilje er der vel også et håb?

Har du været så heldig at overtage en gammel have, hvor der bare blomster store tæpper af erantis og vintergæk, så skal du bare vide at du er en heldig kartoffel. Hvis du altså spørger mig! ;)

Er du mindre heldig, må du finde dig et sted, eller venner der vil dele lidt med deres skatte. Og forhåbentlig kommer der så langsomt og år for år - lidt flere erantis til i haven.


Erantis 'Eranthis hyemalis' taget op og ind - kommer naturligvis ud i haven igen efter 'brug'.
Pilegæsling, Salix Discolor i mere og mindre udsprunget form.

Kommentarer

  1. Jeg håper jeg håper - jeg plantet erantis fra løk i høst, men jeg har forstått at det er ikke så lett å få de til å trives når de har vært i en tørr varm butikk. Best med gode venner som har erantis for å få denne søte i haven. Fortsatt er det snø på marken så de ligger under dynen ennå, men snart så håper jeg kan se noen gule blomster under epletreet.

    SvarSlet
  2. Jeg har mange gule smørklatter i haven, selvom jeg er temmelig barsk ved dem, når de er afblomstrede. Bryder mig ikke om tæppet af gulnede blade når de er afblomstrede, men lige nu er de de rene energi-bomber derude (desværre pt dækket af sne!)

    Skøn aften fra Katinka

    SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle