Livet ville være så meget fattigere uden

Dagen idag gik med dejlig gåtur med familien, og besøg hos den lokale isbutik, Manolo, der laver al deres dejlige is selv. Det er det friskeste isprodukt jeg nogensinde har smagt, og den smag man nu beslutter sig for, er også det isen faktisk smager af. Ingen smagsforstærkere eller underlige syntetiske ting her. Og så er isen fedtfattig, og slet ikke som den gammeldaws. Idag fik alle der kom mellem 12-16 en gratis is. Det var dog ikke supermange mennesker der havde vovet sig ud.

Se hvad jeg fik idag
Men udover at spise årets første is, - var jeg så heldig at få et par klynger af denne skønhed op under neglene. Kan det være 'Hippolyta'? Jeg må vist hellere kigge i  min Vintergæk bog om jeg kan genkende den.De dobbelte vintergækker er nu så flotte.

De blev flittigt delt og plantet med det samme, og står nu så fint i haven.

Jeg var så heldig at sikre mig et par klynger af disse idag. Skønt. skønt. Kommentarer

 1. Jeg opdagede sidste år at jeg har denne lille fyldte vintergæk i haven. I går var jeg ude at 'kravle' rundt for at finde ud af hvor den nu lige var. jeg fandt den flere steder, så nu skal jeg igang med et lille bed udelukkende med disse skønheder :O)

  ('neglede' du den eller 'faldt' du over den);)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Vi var ude på tur og så fandt jeg dem et sted, hvor folk af og til smider haveaffald ud. Jeg har tidligere reddet en sukkertop gran herfra. Underligt at nogle bare smider planterne ud på den måde. Men heldigvis har vintergækken etableret sig. Den har sikkert ligget i noget havejord, som er blevet smidt ud, og så har den stået lige så stille og bredt sig. Lige indtil store stygge Eva kom og snupsede godt og vel halvdelen af bestanden. Man skal jo huske at lade noget være, selvom det kan være fristende at nappe det hele. ;)

   Slet
  2. Kære 'stygge' Eva (du sagde det selv ;O) Jeg syntes det var godt du tog dem med hjem i lidt smukkere omgivelser end en 'skraldeplads. Det fortjener de :O)

   Slet
 2. Virkelig vakker!

  Ha en fin søndag.

  SvarSlet
 3. Den er godt nok flot, hvor var du heldig.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også svært tilfreds med mit fund. :)

   Slet
 4. Nogle gange skal man være heldig :D og det har du da i den grad været :)

  SvarSlet
 5. Yndig vintergæk, men navnene på dem, har jeg desværre ingen viden om.

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle