Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Så deilig bilde! Jeg lengter også etter å se mine magnoliatrær. De har så skjønne blomster. Jeg håper at vinteren snart tar slutt!
SvarSletØnsker deg en god dag :-)
Hej Marit
SletTak for dit besøg. Du har aldeles ret. Vinteren får garna tá slut nu.
Hej Eva.Åh! ja magnolie er bare så smuk.Har taget en gren af min Susan ind,
SvarSletog glæder mig til den blomstre.
Rigtig god dag til dig Jette
Jeg har plantet 2 ulike Magnolia i min hage- den ene blomstret for to år siden- med en nydelig sitrusaktig duft- sist år hadde vi en mild vinter etterfulgt av frost i mai- det gjorde at både magnolia, flere rosebusker og mye annet frøs tilbake. Da ble det ikke en eneste blomster- I år håper jeg å få se den blomstre igjen- Nydelig!
SvarSletMvh Monica
Ja, vi glæder os, gør vi!
SvarSletHvilket vidunderskønt foto, det ligner jo næsten et maleri.
SvarSletJa, vi er mange som går utålmodigt og venter på at foråret snart begynder, og magnolien er jo bare storslået, når den præsterer i foråret. Vi glæder os:-)
Smuksak... vi ses :o)
SvarSletHa en go aften...
Det var dog et superflot billed:)Håber ikke du kommer til at vente for længe :)
SvarSlet