Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej. Herlige billeder.
SvarSletTak...glad at nogle synes det er værd at kigge på. :)
SletHvor er de fine Eva. Gid jeg kunne det...
SvarSletTak Lone, men du er da en fantastisk fotograf, - og jeg er helt sikker på at du sagtens kan. Har set dine smukke billeder på Havefolket og på din egen blog.
SletDet ser rigtig godt ud :-)
SvarSletTak skal du have Bente :)
SletDet er jo kunst:-)
SvarSletTak skal du have Bente
SletFine billeder.
SvarSletMed venlig hilsen
Lene Jensen Nordjylland
Motivet gør sig jo til :)
SletRigtig lækre billeder! :o)
SvarSletJeg er desuden lige at følge din side på facebook. Dejligt med lidt have-opdateringer derinde..
Kh. Mia Elvira