Margit Engens drømmehus og have TIL SALG

En grøn oase midt i pulserende byliv

Her kommer ordet unik virkelig til sin ret. For et hus som dette finder man ingen andre steder. Allerede når man kører op af den lange allé med de høje gamle træer og den smukke sø fornemmer man at her venter en helt særlig oplevelse - og man bliver ikke skuffet. For lige midt i byen åbenbarer der sig et utroligt smukt åndehul, der rummer både ro og idyl.


Huset har oprindeligt været gartnerbolig til Kammerhuset, og er efter en gennemgribende om/tilbygning velegnet til den moderne familie med mulighed for særskilt børneafdeling.

Spændende hus i forskudte plan
Huset har bl.a. filtsede facader/vægge, sprossede ruder, loft til kip, forskudte plan og vinkler, smukke Dinesen plankegulve og hvide fyldningsdøre.

Den fantastiske have er anlagt med flere rum med de smukkeste roser, stauder, lavendler, høje træer m.m. hvor man altid kan finde en ugeneret læplads. Dobbelt carport med loft og isoleret udhus/værksted. Beliggenheden er central i Hørsholm, dejligt tæt på indkøb, skoler, institutioner, transport, idrætsfaciliteter og skov.


Den mest vidunderlige staudehave - er ikke vist på Estates boligpræsentation. Den sydlandske landstemning er gennemført til mindste detalje. Og man kommer helt i feriestemning, når man gennem det store smukke drivhus med de oprindelige vinstokke fra 1948, bliver ført videre ind i det rustikke indgang/værkstedsrum.

Herfra leder trappen op til det smukke køkken/alrum med brændeovn, hvor de store vinduespartier lader haven komme helt ind i rummet og med udgang til en af husets to dejlige solrige terrasser.


Margits pottingshed - igen en flot og gennemført løsning.

Indgangen til det flotte drivhus flankeret af to gigantiske hvide hortensia.

En cottagegarden skærehave - med roser og en overflod af stauder

Langs den ene side af huset er den smukke grønne have hvor du blandt andet finder hortensia,
hosta, bregner og en meget smuk og velholdt bøgehæk, der er med til at skabe privatliv i haven.


Del med dine venner som leder efter hus!
Er du ikke selv ude for at købe hus - men kender nogle som er må du gerne dele dette indlæg med dem på Facebook eller lignende.

Er du på jagt efter drømmehus i Nordsjælland?
Læs mere om Margit Engens charmerende bolig her: http://www.estate-maeglerne.dk/maegler/pages/property-presentation/property.action?caseno=40336&shopno=105093&fromsite=boligsiden&csref=boligsiden

Haven virker stor og spændende. Fyldt med spændende kroge
hvor man altid kan finde et flot kig, og et hvil i en solstråle.

Kommentarer

 1. Årh hvor ser det skønt ud <3

  SvarSlet
 2. Lækkert hus og have..:-)
  Desværre ligger ejendommen klemt inde bland store boligblogge det trækker ned synes jeg.
  Kender Hørsholm godt, har selv boet her inden vi flyttet til Virum og har en del familie der.
  Synd at der har blevet bygget så meget rundt dette skønne sted..

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, det er genialt at det er så centralt, du er inde i selve Hørsholm by, dog alligevel har du et helt vidunderligt landligt feel. Søen og vejen til huset er meget stemningsfuld. Lige nu er det kejserbuske med en overdådig blomstring langs alleen. I maj er det Rhododendron. I mine øjne er det en win-win. Men vi kan jo også sagtens se forskelligt på det. Iøvrigt er det så privat i haven, at man ikke bemærker verden udenfor, når man er på besøg. Huset er pakket ind bag en helt vidunderlig bøgehæk, som jo som bekendt står med løv året rundt. Men jeg tror man skal opleve stedet og selv gå rundt i haven og huset for at se hvor skønt det egentligt er.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle