Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Altid godt at have noget at se frem til:)
SvarSletGod Læsning..
jeg glæder mig også til tantens bog..:-)
SvarSletHej fra Lisbeth
Jeg kan love dig at jeg også glæder mig:o)
SvarSletJa, det er ved at være lidt småkoldt at sidde og vente ved postkassen... ;)
SvarSletDen skulle jo gerne ligge i postkassen i OVERMORGEN :) Men, nu kommer posten ikke forbi her hver dag, så det skulle da ikke undre mig, hvis jeg først får den senere....men man kan da håbe den kommer til tiden :)
SvarSletJeg har netop bestilt bogen i dag..... glææææder mig.
SvarSletSå lige at de var igang med at pakke den, så ventetiden er snart forbi. Jeg må da vist også se at få den bestilt:-)
SvarSletMed venlig hilsen
Lene Jensen Nordjylland