Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Også god weekend til dig :)
SvarSletJa, jeg ville ikke have så meget imod en stor skylle regn, synes jeg har alt for meget sne liggende endnu.
Da den ligger i den skyggefulde del af haven varer det jo længe inden solen får bugt med den, når temperaturen ikke er højere... :)
Gik lige og tænkte at roserne da har brug for lidt vand, hvis gødningen skal komme ned i jorden til rødderne.
SletLike Like Like.....et rigtigt dejligt vitamin boost Eva :0)
SvarSletKnus Dorthe
Tak Dorthe
SvarSletJA nu trænger vi vist til lidt farver.
Lækre billeder, Eva :-)
SvarSletOg dejlig søndag aften til dig.
Kh. Lone
Tak skal du have Lone. Håber du har nydt dagen inde med lækre bøger eller anden hygge. For vejret har da været koldt og vådt her hos os.
Slet