Kan du følge med?


Jeg ved ikke, hvordan I har det i haverne. Her synes alt bare at gå ALT for stærkt. Jeg har dårligt nået at nyde tulipanerne og allerede står stauder og akelejer på spring. Kunne nu godt have drømt om en uge mere med tulipanerne. Det var bare for kort tid i år. Eller hvad synes I?

Akelejerne er allerede på vej. Vi har dårligt nået at nyde synet af tulipanerne.


Det tegner rigtig godt for årets blomtring af studenternelliker. Glæder mig til at se hvilke farver vi får i år.

Kommentarer

 1. Mine tulipaner står stadig, dog lidt hængende efter regnen igår. Men du har ret i at det går alt for stærkt. Jeg vil også så gerne nyde det hele optimalt i denne tid, men der er nogle hverdage hvor jeg desværre ikke når ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må tage det vi kan - og slippe resten. Som min mand siger: "Man kan jo ikke leve efter Pinterest standard". Kloge mand! ;)

   Slet
 2. Du har helt ret, Eva. Mine tulipaner er næsten alle ved at blomstre af - det gik godt nok hurtigt! Nogle enkle mørkerøde er dog først klar til at springe ud nu.

  Jeg kunne også godt have brugt noget mere tid, det går alt for hurtigt pga. den dumme, lange, lange, lange vinter.

  At nærmest alle blomster har ualmindelig travlt nu, gør det heller ikke nemmere at få omlagt bedene, så nu har jeg i dag besluttet kun at luge grundigt i Flammebedet (og få lagt en lille sti) og så nøjes med at få omrokeret i mit sidste "rodebed"....jeg kan slet ikke følge med....og da slet ikke, når de nu har lovet regn på lørdag, hvor jeg ellers havde tid hele dagen...Men sådan er det jo at være haveejer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. åh nej mere regn? Synes ukrudtet vokser alt for stærkt lige nu.

   Slet
 3. Kan kun give dig ret.
  Foråret er desværre alt for kort i år. Det hele væltede op af jorden på en´ gang, og mange blomster holder desværre ikke særlig længe, når vi er så langt fremme i kalenderen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Vivi...
   Vi har heldigvis det store flor foran os. Det er da en trøst. ;)

   Slet
 4. Ja det går for stærkt, gid man kunne strække denne skønne tid. Jeg får da heller ikke læst eller kommenteret så meget pt. ej heller skrevet indlæg. Men jeg er rimelig med i haven.

  Nyd dagene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre. Både fra dig - og at du har styr på det derude Hanne! Det kan jeg ikke sige jeg har. Men jeg tager så meget jeg kan.

   Slet
 5. Nej det kniber gevaldigt at følge med, også ukrudtet løber fra mig :(

  SvarSlet
  Svar
  1. I år har jeg fundet flere nye ukrudtsspirer end nogensinde før. Nogle jeg ellers ALDRIG har set før i vores have. Underligt. Det må være fra Plantebyttemarkedet.

   Slet
 6. Ak ja Eva - også her hos mig er der alt alt alt for meget ukrudt. Weekendens planer er sat på stand by - der skal luges, skal der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lone
   Så må vi håbe at vejrguderne er med os. :)

   Slet
 7. Hej Eva.
  Du har fuldstændig ret, det går alt for stærkt og det er svært at følge med i haven. Men vi har i år også ventet længe på at floraen skulle komme, og nu skal jeg love for at den er skudt i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Heike
   Ja lad os håbe at det strækker sig over lidt længere tid, så vi kan nå at følge med. Jeg ved i hvertfald at jeg skal luge i weekenden.

   kh
   Eva

   Slet
 8. Hej Eva.
  Som altid nogle vidunderlig smukke billeder du viser!!
  Det går altså utrolig stærkt i år, ærgerligt at det åbenbart betyder kortere blomstring, når naturen forsøger at indhente det tabte, pga. det meget sene forår! Træerne opførte sig også anderledes i år, for bøgeskoven blev grøn før birketræerne sprang ud, birken var næsten lige så sen som egetræerne.
  Fortsat rigtig god søndag!
  Kh Alice

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi må bare nyde det mens det varer. Men jo vi har ventet længe på forår i år.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis