Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Kære Eva,
SvarSletDu er en kvinde med sans for detaljen - smukt ser det ud. Især synes jeg, at den hvide påskelilje du viser, er enormt fin. Væggene i baggrunden ser i øvrigt ud til at være lige så blomstrende frodige som haven :-)
Kh Mathias
Kære Mathias
SletTak for din hilsen. Du ønskes en skøn dag
Her fra min fuglekvidrende solbeskinnede have.
Kh
Eva
Hej Eva
SvarSlet- hvor er den sidste du viser helt fortryllende skøn med det orange i midten.
Hvad mon den hedder?
Tak for de smukke smukke billeder fra din hånd - som altid :-)
Kh. Lone
Jeg ved desværre ikke hvad den hedder da den er fra en pose blandede bolcher fra Bilka.
Slet