Star-Posing-Qualities

Mit hjerte er smeltet igen og jeg tager lidt af mine ord tilbage om tulipanløg fra Bilka. Selvom 4 ud af 6 poser Blue Diamond var pink istedet for blå er de meget fine. Måske får I dem at se imorgen. Idag er det mine yndlinge der er "på scenen": Blue Diamond og Shirley. Suk - Det er da ægte kærlighed - eller hvad siger I?

Den ene pose Shirley fra Bilka var iøvrigt også noget helt tredje, men den har slet ikke star-posing-qualities som disse til fotografering.
Kommentarer

 1. Jeg siger: " Ih hvor de klæder hinanden"...og at det lige blev noteret i min havebog under overskrifter "Forårsløg i efteråret";0)

  Dejlig aften fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare glad du kan bruge ideen om disse to skønheder sammen. Skal lige siges at Blue Diamond, er mere til den lilla side. Selvom navnet jo antyder at den er blå. Som Jan ganske rigtigt skriver findes der jo ikke blå tulipaner. :)

   Den er også lavere end Shirley, - det skal der måske tages højde for når du sætter dem sammen ude i haven.

   Slet
 2. Hvor er de smukke sammen - og et meget flot foto, forresten :-)

  SvarSlet
 3. Det var da nogle fine tulipaner,selvom indholdet er anderledes end fotoet,nuvel der findes ikke blå tulipaner men aligevel:)
  De klær hinanden vældig godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret. Der findes jo ikke blå, men jeg mente nu også mere til den blå/lilla side. Vil lægge den forkerte farve på idag, den er altså skøn alligevel, men øv når man nu havde en plan med bedene, at det så ser ud som om der ikke er tænkt over noget som helst. Det er jo som at spille med i lotteriet. Får jeg mon den rigtige farve eller?
   Når 4 ud af 6 poser er forkerte.

   Slet
 4. De er skønne sammen! - Der sker desværre lidt for mange kiksere når der skal pakkes tulipanløg. Eller også der det pakkernes eneste fornøjelse, at drille os?
  K.Gro

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle