Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej Eva.Jeg er sikker på at der kommer dejlige billeder fra den skønne have.Men er ved at pakke....skal til Hampton Court Flower Show i morgen,og hvad vi ellers falder over i London.Er hjemme igen søndag aften......glæder mig God aften knus Jette
SvarSletKære Jette
SletJeg håber du får en vidunderlig tur. Det lyder liiige som noget for mig. ;)
Jeg kan genkende stedet. Pragtfuldt. Vidunderligt. Har selv bestilt 4 overnatninger deroppe og suser mod Nordjylland om 10 dage :-) Glæder mig til at se stedet gennem din linse.
SvarSletKære Nette
SletHåber I får en skøn tur også. Hils nordboerne, hvis I kommer forbi. De er jo de skønneste mennesker. :)
Skal også snart derop med en veninde...:-)
SvarSletGlæder mig til at se haven igen og min veninde har aldrig været der så det bliver en oplevelse specielt for hende..:-)
Hej fra Lisbeth
kære Lisbeth
SletDet bliver da et scoop. Håber I får en skøn tur. Husk at tjekke at haven er åben!
Glæder mig til at se mere - var der selv først på sommeren, men altid interessant at gense Anne Justs skønne have gennem andres cameralinse.
SvarSletJeg nød også billederne da du havde været der. Jeg bliver nok aldrig mæt af denne have. ;)
Slet