Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Min favoritplante lige nu er det gule reine claude blommetræ - det skal jeg forbi flere gange om dagen.
SvarSletHvor er den også fin!!
SvarSletMine favoritter er mange i disse dage - dahlia, hjortetrøst, fingerbøl, kongelys m.fl. - ja, og djævlen i busken. Men skal jeg absolut vælge én må det være kæmpeverbenaen. Jeg lægger et billede af min blog inden længe, så kan du se hvorfor :-)
Den er også smuk! Kan godt forstå det er din yndlings :-) Jeg har altid så svært ved at vælge ... Men hvis jeg SKAL vælge, bliver det nok georginerne, lige nu.
SvarSletDet er en smuk syrisk rose du har.
SvarSletLige nu er min yndlings blomst vores "Claus Dalby" roser, der står med en masse knopper og blomster.
Men sommerfuglene foretrækker hjortetrøst.