På julemarked, loppemarked og havekig i skærehaven hos Isabella Smith ved Haslev

Dagen idag bød på en lille haveudflugt i anledning af Isabella Smiths julemarked, loppemarked og havekig i den nye skærehave på Hesede Hovedgård.

Vejret var ikke med mig, men det var alligevel turen værd. Jeg kom hjem med en vintage brødkasse i bedste engelske stil: Den mindede mig om en, min familie havde da jeg var barn. En rigtigt fin cremefarvet Bread-bin. Jeg må jo hellere påskønne at min dejlige mand, Kaare - er så flink til at bage og laver det lækreste brød.

I kælderen var der loppemarked, og jeg fandt en fin kobberagtig skjuler, - skal nok vise noget med den senere. Den er ret fin. Bagefter fik jeg kaffe i det nye orangeri. Som belejligt vis for mig, lå direkte ud til den nye skærehave.

Må forresten lige fortælle, at jeg ALDRIG før har set så charmerende og landlige buketter, som dem der var i butikken idag. Det var en overflod af blomster i alle nuancer og former. Jeg havde næsten svært ved at forlade butikken, fordi jeg gerne liiiige ville se lidt mere på de fine buketter.

Kender du forøvrigt Isabella Smiths bog: Blomster og buketter? Den er sprængfyldt med lækre buketter og tips om stauder og blomster, du selv kan dyrke og få den mest overdådige skærehave. Jeg kan godt se at jeg er nødt til at lave en skærehave, hvor der bare kan tages ind i store mængder til næste år.

Hvis du vil inspireres af Isabellas smukke univers, så kig med her! Der er åbent i butikken søndag 1.september fra kl. 10-16 på Hesede Hovedgård. Jeg måtte opgive mit fotoforetagende, da der kom en mindre byge, men jeg håber at du alligevel kan få lidt ud af synet af den smukke skærehave.Rigtig god weekend til dig
 


Var ret betaget af dette fine fuglebad. Hvad synes du?

Kommentarer

 1. Jo det er da et ret smukt fuglebad!
  Jeg skal desværre ikke afsted til Haslev.Jeg var på farten hele dagen i går, derfor er det en hjemme dag i dag. Jeg kan godt forstå du vil have en skærehave, når du viser det her så får jeg også helt lyst!- Jeg har bogen og den er rigtig skøn og brugbar!
  Jeg glæder mig til, at se hvad du finder på med den kobberting :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 2. Bare jeg boede i nærheden... så havde jeg også været forbi.
  Smukke billeder.
  Mange hilsner og skøn søndag.
  Susan

  SvarSlet
 3. Ja, det fuglebad ville lige passe ind i min have! Smukke billeder!

  SvarSlet
 4. En skærehave, det er der stil over. Jeg kan huske den første gang jeg oplevede en. Jeg var temmelig imponeret og besluttede mig for, at sådan en skulle jeg have, når jeg blev stor. Det er aldrig blevet til den helt store, men der har da været anslag til en :-). Fuglebadet passer perfekt ind der, hvor det står.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. hi hi, jeg så på facebook at der var åbent hos Isabella, og susede afsted lørdag..... og kom hjem med en juleplaid !!!!! (og lidt andet) Sikke et skønt drivhus/orangeri hun har fået banket op - og en dejlig blomsterhave, og du har fuldstændig ret, buketterne var bare - åhhhh !

  SvarSlet
 6. Hej Eva.Det lyder til at du havde en god tur sydpå.Ville også havde været afsted.....men der kom noget i vejen.Smuk skærehave og fuglebad.Og lidt sjovt med tidlig julestue.God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Ja, bare man boede i nærheden, så var jeg også suset derud, men det gør jeg ikke, så jeg nyder dine flotte fotos i stedet for :-)

  SvarSlet
 8. Åh der ville jeg gerne have været med :-) Nogle gange bor jeg i den forkerte ende af landet. Tak for billederne, men tog du slet ingen af alle de fine buketter, for dem ville jeg rigtig gerne have set :-)
  Knus

  SvarSlet
 9. Hej Eva,
  Hvor er det skønne billeder.
  Fuglebadet er smuk. En skærehave som denne er jo
  den dejligste luksus man kan have.
  Glæder mig til at se hvad du købte:)

  SvarSlet
 10. Hej Eva
  Godt ser det ud, og tænk sig at kunne tage alle de dejlige blomster ind i vaser. Jeg har ALTID svært ved at plukke ind, men måske det ville gå nemmere hvis man havde en sådan skærehave?
  God aften-
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 11. WoW Eva. Dejlige billeder. Jeg må indrømme, at jeg ville ønske, at jeg aldrig havde set dine billeder af fuglebadet, for DET er da så vidunderligt, at det er tæt på at være et kan-ikke-leve-uden-fuglebad.

  Skærehaven ser ud til at være ganske skøn. Jeg nænner aldrig at klippe blomsterne af. Kun et par dahlia og en nævefuld lathyrus kommer med inden for.

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle