Sensommer og stærke billeder på Arken

Jeg var inde og se Frida Kahlo idag på ARKEN idag. Det kan varmt anbefales. Det er ikke de samme billeder som jeg har set før. Men en fin udstilling, som jeg synes man bør se, hvis man blot er en smule interesseret i hendes malerier. Hun var en ener. Det er hun stadig. Så stærk og livskraftig, - sikken en jernvilje. Man føler man kan mærke hende gennem hendes blik på alle malerierne.

Haven som den tager sig ud lige nu. Er vild med de små lyseblå blomster, som jeg dog ikke kender navnet på.

Kommentarer

 1. ja Kahlo udstillingen er nok et besøg værd, men det bliver nok desværre ikke nu for mig. men engang...

  KH
  Marianne

  SvarSlet
 2. Kære Eva.

  Ja, Frida Kahlo kan til stadighed fascinere. Jeg er ikke på nogen måde kunstkyndig eller -forstandig, men jeg elsker at læse om de forskellige kunstnere og deres store personligheder. Frida Kahlos liv var helt ubeskriveligt, men sikke en fighterånd, den lille arrede og smertende krop besad.

  Den smukke blå blomst i din have, ligner djævelsbid. Det er en ældgammel lægeplante. Jeg har selv købt djævelsbid her i sensommeren. Det var kærlighed ved allerførste blik, og den MÅTTE med hjem fra plantemarkedet. Hvor er den smuk og graciøs, når den står og danser i vinden på sine lange mørke ben.

  Bacillebefængte knus fra bakkelandet

  SvarSlet
 3. Hei! Frida Kahlo har jeg levd med lenge. Var så heldig å se en utstilling i Oslo for flere år siden. Har du lest boken "FRIDA En biografi over Frida Kahlo" av Hayden Herrera?
  Vakkert seinsommerblde fra hagen. God kveld! Anne

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle