Mushroom-mush-room

Something schvushi going on....

Der er svampe i alle afskygninger i år...

Runde, flade, høje, sorte, hvide, gule, brune.
Bladene daler... Nu er showet næsten forbi. Godt man kan glæde sig til tulipanerne.

Kommentarer

 1. Wonderful photos! Greetings from Washington, DC. Thanks for the suggestion about the restaurant Beghuset.Tak!!
  Loi

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear Loi
   I so hope you will visit it. Loved the photos from your stay in Denmark. You are an amazing photographer.

   Slet
 2. Flotte billeder, og ja der har godt nok været mange.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. De er så flotte i år. Jeg har lært at bare nyde dem. Tør desværre ikke kaste mig ud i de vilde kulinariske oplevelser, da jeg ikke kan kende forskel på dem. Men kønne og eventyragtige er de da - jovist ;)

   Slet
 3. Ja selv i haven har det vrimlet med det skønne svampe. Smukke billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har ikke nogen i haven, men det er nok meget godt med vores lille hund. Han kunne sagtens finde på at gnuftle sig lidt svampe, hvis han blev overladt til sig selv og der var noget nyt og spændende i græsset.

   Slet
 4. You have make beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlet
 5. Kære Eva.

  Dine billeder er så levende og intense, at jeg af og til synes, jeg kan dufte motivet:o) Sikke nogle besynderlige, men smukke skabninger naturen kan frembringe. Den hvide svamp har jo næsten noget ballet-strut-skørt-agtigt over sig.

  Jeg nøjes også med at smage på natuens svampe med mine skønhedsforslugne øjne. Jeg ville aldrig føle mig 100 % sikker nok i min svampebedømmelse, til at turde putte dem i munden.

  Tusind tusind tak fordi du linker til min bog. Og ligeså mange tak fordi du skriver så pænt om den. Der er ingen i hele haveverden, jeg hellere vil sammenlignes med end Tasha Tudor.:o) :o) Det er godtnok store ord, kære Eva. Meget store ord.

  Jeg var ved at falde bagover, da jeg i dit forrige indlæg læste, at DU selv har lavet den fantastisk smukke kastanjekrans til din mor. Jeg bøjer mig dybt i støvet, over din kunnen, Eva. Det er vildt imponerende.

  Stort knus og mange kærlige tanker herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Grinede højlydt da jeg læste om dine skønhedsforslugne øjne. Jeg troede at det kun var mig der havde sådan nogle "rovdyr", - som ALDRIG blir mætte af alt det lækre de ser allevegne.

   Jeg kunne heller ikke stå for balletskørtet. Vedr. kransen var den aldrig blevet så flot hvis ikke Margit havde vejledt mig. Har du set Margits nye julebog? Den er så vidunderlig. Troede aldrig jeg skulle få lyst til at pynte op, men Margits flotte kreationer lokker. Det er en overflod af julepyntning, men på en frisk og nytænkt måde.
   Håber at I hygger derovre. Her er det blevet pivkoldt - nu til aften!

   Knus og varme tanker til jer begge.

   Slet
 6. Kære Eva.

  Jeg er også den heldige indehaver af Margits nye julebog og jeg synes den er vildt smuk og inspirerende. Margits kreationer og stemningsstyling er liiiiiige noget for mig og jeg har svært ved at holde begejstringen nede. Jeg er især forelsket i julegardinerne, både de ud- og indvendige. Hvis Margit havde butik og jeg boede i nærheden, ville hun skulle smide mig ud hver aften til lukketid. Tænk, at eje en Margit-kreation:o)

  Her er også blevet pivhamrende koldt. Heldigvis er jeg ved at være færdig med løglægning og efterbeplantning. Dog er der stadig rigtig meget, jeg gerne vil nå derude, inden vinteren sætter en stopper for det.

  Hav en rigtig dejlig weekend med nærhed og lys i novembermørket.

  Knus og varme tanker retur

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle