Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Wonderful photos! Greetings from Washington, DC. Thanks for the suggestion about the restaurant Beghuset.Tak!!
SvarSletLoi
Dear Loi
SletI so hope you will visit it. Loved the photos from your stay in Denmark. You are an amazing photographer.
Flotte billeder, og ja der har godt nok været mange.
SvarSletKnus
Tak Anette. De er så flotte i år. Jeg har lært at bare nyde dem. Tør desværre ikke kaste mig ud i de vilde kulinariske oplevelser, da jeg ikke kan kende forskel på dem. Men kønne og eventyragtige er de da - jovist ;)
SletJa selv i haven har det vrimlet med det skønne svampe. Smukke billeder.
SvarSletVi har ikke nogen i haven, men det er nok meget godt med vores lille hund. Han kunne sagtens finde på at gnuftle sig lidt svampe, hvis han blev overladt til sig selv og der var noget nyt og spændende i græsset.
SletYou have make beautiful photos!
SvarSletGreetings, RW & SK
Thank you for your kind greeting.
SletKære Eva.
SvarSletDine billeder er så levende og intense, at jeg af og til synes, jeg kan dufte motivet:o) Sikke nogle besynderlige, men smukke skabninger naturen kan frembringe. Den hvide svamp har jo næsten noget ballet-strut-skørt-agtigt over sig.
Jeg nøjes også med at smage på natuens svampe med mine skønhedsforslugne øjne. Jeg ville aldrig føle mig 100 % sikker nok i min svampebedømmelse, til at turde putte dem i munden.
Tusind tusind tak fordi du linker til min bog. Og ligeså mange tak fordi du skriver så pænt om den. Der er ingen i hele haveverden, jeg hellere vil sammenlignes med end Tasha Tudor.:o) :o) Det er godtnok store ord, kære Eva. Meget store ord.
Jeg var ved at falde bagover, da jeg i dit forrige indlæg læste, at DU selv har lavet den fantastisk smukke kastanjekrans til din mor. Jeg bøjer mig dybt i støvet, over din kunnen, Eva. Det er vildt imponerende.
Stort knus og mange kærlige tanker herfra
Grinede højlydt da jeg læste om dine skønhedsforslugne øjne. Jeg troede at det kun var mig der havde sådan nogle "rovdyr", - som ALDRIG blir mætte af alt det lækre de ser allevegne.
SletJeg kunne heller ikke stå for balletskørtet. Vedr. kransen var den aldrig blevet så flot hvis ikke Margit havde vejledt mig. Har du set Margits nye julebog? Den er så vidunderlig. Troede aldrig jeg skulle få lyst til at pynte op, men Margits flotte kreationer lokker. Det er en overflod af julepyntning, men på en frisk og nytænkt måde.
Håber at I hygger derovre. Her er det blevet pivkoldt - nu til aften!
Knus og varme tanker til jer begge.
Kære Eva.
SvarSletJeg er også den heldige indehaver af Margits nye julebog og jeg synes den er vildt smuk og inspirerende. Margits kreationer og stemningsstyling er liiiiiige noget for mig og jeg har svært ved at holde begejstringen nede. Jeg er især forelsket i julegardinerne, både de ud- og indvendige. Hvis Margit havde butik og jeg boede i nærheden, ville hun skulle smide mig ud hver aften til lukketid. Tænk, at eje en Margit-kreation:o)
Her er også blevet pivhamrende koldt. Heldigvis er jeg ved at være færdig med løglægning og efterbeplantning. Dog er der stadig rigtig meget, jeg gerne vil nå derude, inden vinteren sætter en stopper for det.
Hav en rigtig dejlig weekend med nærhed og lys i novembermørket.
Knus og varme tanker retur