Overlevelse

Lige nu er det mørkt ude meget af tiden, selvom det går den rigtige vej. Jeg savner i den grad haven. I dag lykkedes det mig dog at få beskåret hylden, og jeg har gjort de afklippede grene klar til en eller anden snedig blomsterkrans, som jeg håber at kunne lave i løbet af ugen. Jeg kan så godt lide at genbruge materialer, som nogle nok vil mene bare skal smides ud.

Her er en af mine hjemmegjorte kranse, - den er da lidt hyggelig, og selv om det jo bare er piletræet der er beskåret og snoet - og nu hænger på vores skab i stuen, - er det jo en påmindelse om at foråret kommer. At vi snart er i haven igen!

Kransen har fået en liberty sløjfe, så den matcher det malede skab.
Senere på foråret omkring påske, vil jeg nok dekorere den med blomster, hvis jeg da ellers nænner det.

Hassel - er i udspring nede i skoven, jeg overvejede en kort stund at plukke, men lod dem hænge
for lige ved siden af var et meget stort piletræ væltet omkuld i stormen...

Voila! Pilegæslingerne er sprunget ud i stuen idag. :) Jeg følte mig som en lille mus der samlede til forråd,
da jeg plukkede de fine grene. En GIGANTISK BUKET fik jeg ud af det. Åh de gratis glæder er nu dejlige!God uge til dig!

Kommentarer

 1. Fine billeder Eva, især gæslingerne er smukke.

  SvarSlet
 2. Dejlig og enkel krans!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Susanne. Man må tage de glæder denne mørke tid bringer! :)

   Slet
 3. Det er en smuk krans som du har kreeret, jeg tænker ofte på at jeg vil have et piletræ som dit:) Jeg synes det er så dejligt med grene indendøre lige nu og jeg fandt også nogle knækkede grene fra pil som jeg samlede en stor buket af, SKØNT.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg klipper snart flere af de store grene af hvis du vil forsøge dig med en aflægger. De er nok 2,5 meter høje. Hvis de kan slå rod har du hurtigt et gratis træ Lisbeth. Tænk over det.

   Slet
 4. Hej Eva.Smuk krans du har lavet af pilen...............dejligt at bruge materialer fra haven.
  Har taget to grene ind fra min magnolie.............glæder mig til den springer ud.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Dejlig krans du har fået lavet - synes pilens farve er rigtig flot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej og velkommen her! Tror ikke vi har "snakket sammen før". Jeg kiggede lige på din side. Det er jo nogle smukke ting du har lavet. Er meget betaget af hjertet.
   Lægger dig lige i min blogroll. :)

   kh
   Eva

   Slet
 6. Smuk krans! Og, ja, jeg elsker også at plukke ind fra naturen. Og jeg synes også det er for mørkt og koldt nu ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev så endnu koldere med sne idag. æv....
   Her ser det nu ud til at være smeltet væk.
   Meget fint når man nu har lidt over en time til job i forvejen.

   Slet
 7. Ja overlevelse, ikke mindst for os der gerne vil i haven. Puha nu sneer det!

  Maria
  Den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. I know the feeling. Håber jo at vi når ud at kælke i år, - for jeg har jo en skøn knægt, men på den anden side - kan det så ikke vente til weekenden?

   Slet
 8. Kære Eva.

  Psykisk overlevelse i vintermørket, ja. Det gælder virkelig om, at tage de positive briller på, og nyde alle de gratis glæder, som naturen byder på på denne årstid, Sikke en smuk krans dit piletræ, har været leverandør til. Og gæslingegrene har jeg elsket siden jeg var barn.

  Det er utroligt så stor en psykologisk effekt det har, at bringe foråret ind i stuerne. Selv var jeg igår ude og klippe rød ribes- og forsythiagrene hjemme i min fars have. Nu har jeg nogle kæmpestore grenbuketter stående og de er jo altid skulpturelt smukke i sigselv - også før blomsternes udspring. Blodribs holder jeg meget af, når den på dette tidspunkt, sætter hvide blomster istedet for hindbærrøde.

  Her på Mors har vi idag fået en dejlig masse sne og jeg blev helt overrasket over, HVOR glad snefaldet gjorde mig. Sneen lyser gevaldigt op i både sind og landskab. Jeg er mere lysfikseret og skønhedselskende, end jeg er praktisk orienteret.

  Synes det er en smuk tanke, at genbruge havens guld til dejlige kreationer.Glæder mig til at se, hvad du mere finder på.

  Sender en masse lyse tanker, kærlige hilsner og et stort knus fra Winter Wonderland

  SvarSlet
  Svar
  1. Jovist det lysner gevaldigt, og kønt er de jo, når det drysser med nyfalden sne. Det er dejligt, og jeg elsker det - helt sikkert, bare jeg ikke skal bruge for lang til på at komme til job. Idag har jeg en time og et kvarter, fra dør til dør. Hvis det sner kan det hurtigt blive til minimum en halv time oveni. Så min ønsketænkning går i retning af sne i weekenderne, og rene tørre veje til hverdag.
   Har bestilt lidt billeder i går. :)

   Knus til dig søde Jytte
   Eva

   Slet
 9. Smuk og enkel krans.
  Jeg har det svært med mørket og savner den daglige tur i haven. Det gælder om at finde på afledningsmanøvrer i øjeblikket, så lidt kreative sysler er godt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Var lidt ude og kigge idag, skulle se om jeg kunne få øje på erantis, og jo - der var en enkelt under en busk. Men jeg glæder mig til de er her igen. Det er forårstegn.

   Slet
 10. Det er så dejligt med os havefolk, der skal ikke så meget til at gøre os lykkelige. Vi glædes og jubler over ting som andre slet ikke ser.
  Fin og dekorativ krans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo gaven. Man glædes og sætter pris på bitte små spirer, grene som andre ville smide ud, fugle der pipper, (hvor andre synes de larmer). Jeg kender en som flyttede væk fra Strandvejen nord for København, for han var SÅ TRÆT af at havet larmede. Hvis havet larmede uden for mit hus, tror jeg jeg ville synes det var hyggeligt. Istedet har jeg toget, og det har jeg faktisk meget godt med. Det kan, når man har vænnet sig til det, blive til en helt tryg og god lyd.

   Slet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle