Savner lyset

Sommerhaven, lyse nætter, lune temperaturer, blomster, dufte, sanselige indtryk, der bevæger mig, når jeg går i haven. Åhhhh, hvor jeg dog savner det hele på sådan en våd og kold dag som idag!

Billedet kan forstørres med et klik.

Kommentarer

 1. Jeg er så enig så enig! Men akkurat nå har vi fått snø, og da blir alt litt lysere ute.
  Så stemningsfullt og vakkert bilde du viser. Jeg kan nesten forestille meg at jeg setter meg ned i kurvstolen og nyter kveldssolen og blomstenes dufter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Gerd
   tak for den søte hilsen. Hav en dejlig uke..

   Slet
 2. I år synes jeg også, det er mere mørkt end sædvanligt, vi plejer at kunne se, at dagen er blevet længere, men med det grå og triste vejr vi har, ses det ikke.
  Dejligt billede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth, vi må snart få det lidt lysere. Og forhåbentlig også varmere.

   Slet
 3. Skønt billede - vi glæder os alle til det du skriver om :) Blot vinteren kunne vise sig fra den pæne side i stedet for dette regn, sjap og rusk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Ulla. Vi har fået sne, men intet der ligger endnu.

   Slet
 4. Kære Eva

  Det kan jeg godt forstå, for jeg har det lidt på samme måde. Skyerne hænger så tykt på himlen, at man skal have det elektriske lys på hele dagen, for at kunne se ordentligt inden døre. Tror jeg vil liste ned i haven og få en anelse lys på nethinden om lidt, og sørge for de små fugle, som skal spise alle de dumme insektplager til sommer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lyset glæder jeg mig nu ekstra meget til. Har fodret dog på pipperne. De er sultne for tiden.

   Slet
 5. Ja, det vakre og magiske lyset mot en skjønn hage...Det kan man virkelig savne! Du skapte sommerstemning og varme på en kald vinterdag. Takk for det!

  SvarSlet
 6. Et rigtig sommerbillede med et flot lys - skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan næsten glemme hvordan det er at gå ude i haven når solen er ved at gå ned og man kan føle græsset mellem tæerne dugge til. Så er det ekstra godt at hive sommerbillederne frem. :)

   Slet
 7. Jeg glædes ved at kikke på dine billeder, selv er jeg kun i haveplaner - men en dag bryder det frem - så er det så godt at kunne se ind i din have, for hvor er her flot.;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Grethe. Du må bare igang. :)

   Slet
 8. Den er ualmindelig smuk, det bliver spændende at se den i din have, Eva:) Jeg har lagt løg som vidst er meget almindelige, men jeg glæder mig også til en Krokus, nemlig Blue Pearl.

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

Det smukkeste træ i haven...lige nu

En tur til Tadre mølle