Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
De franske anemoner er bare så fine - det er også det, der er i vaserne lige nu hos mig!
SvarSletHos mig er det hyacinter og tulipaner, men det er vist mest fordi at de er så tilgængelige i de dagligvarebutikker jeg kommer. Men de franske anemoner er dejlige!
SvarSletHej Eva.De franske anemoner er bare så smukke.............kan godt forstå du valgte den blå.
SvarSletSmukt billede du har taget.
Har selv lige vist mit første indlæg med mit nye kamera..........er først ved at være fortrolig med det nu.God dag knus Jette
Jeg har også franske anemoner. Mine er hvide, men jeg elsker også de blå :-)
SvarSletFlot billede af anemonen, de er bare skønne.
SvarSlet