Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej Eva smukt billede, ja man forstår Monet, er lige kommet hjem idag efter 4 dage i Paris hvor vi blandt andet så Monets væg til væg åkande billeder i Musee L'Orangerie. De var fantastiske! Kh Tina
SvarSletHej Tina
SvarSletHvor lyder det vidunderligt. Jeg vil også ;)
Rigtig god weekend til dig.
kh
Eva
Det er et smukt syn :-)
SvarSletTak skal du have Vivi. Jeg synes også jeg var temmelig heldig at jeg lige var der da solens stråler var der, og kigger man efter kan man se den store guldregn, som blomstrer i genskæret i vandet.
SletJa, det gør man og sikke et smukt foto du har taget, du har i allerhøjeste grad øje for den slags:o)
SvarSlet