Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Godaften Eva.Hvor er de smukke alle de dejlige krokus...........viser selv den stribede som jeg lige har købt..Dem kan man ikke få for mange af.God aften Knus Jette
SvarSletTak skal du have Jette. Pickwick er også en af favoritterne. :)
SvarSletSuper flotte billeder ;-)
SvarSletEn skøn fanfare. Mine krokus er ved at være på det sidste, den hårde storm har ikke været godt for dem. Men så kommer der jo så meget andet :-)
SvarSletFantastiske billeder af dejlige Krokus og Iris, enig med Anette skøn forårsfanfare!
SvarSletEr vildt imponeret over at du kan navnene på alle dine krokusser :-). Fine billeder du har taget :-)
SvarSletSpændende krokus og smukke billeder!. Pickwick skriver jeg lige på min ønskeseddel :-)
SvarSletFlotte bilder! Hurra for varmere tider! :)
SvarSletTak skal I have alle sammen. Nyder de små skønheder. Men hvor går tiden dog hurtigt. Tænk at de første allerede er væk.
SvarSlet