Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Så meget er på vej frem nu - kan slet ikke få armene ned af begejstring...
SvarSletPlukkede den første spæde buket anemoner i skoven i morges. Så er det forår :o)
Kære Lise
SletHvor fantastisk.
Så fik man da lige lyst til en skovtur i weekenden.
Kh
Eva
Kære Eva.
SvarSletSmukt billede. Her står mirabelletræerne også med højgravide knopper og jeg glæder mig sådan til det graciøse syn.Det er supertidligt, men vi har fortjent det.
Knus og tanker
kære Jytte
SletKan ikke være mere enig. I morgen er det ½ år siden, og jeg er så glad for at vi endeligt kan være ude i den livgivende skønne have igen.
Det lyder som et helt vidunderligt syn med mirabellerne.
knus
Eva