Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Jeg tror, der skal findes havemøbler frem, så kaffen kan nydes udenfor i weekenden.
SvarSletHej Eva.Ja!!! lige nu er det bare et fantastisk vejr...........så det er bare at komme ud i haven.
SvarSletDejlige billeder af magnolie og er det ikke Thalia du viser?
Rigtig god weekend knus Jette
Fantastisk flotte fotos, du har taget af både magnolie og narcis. God weekend!
SvarSletSkønne, skønne billeder Eva!
SvarSletOg hvor er det dejligt, at det nu er ved at blive magnolie-tid - de er bare så fantastisk smukke.
Knus Signe
Du er eminent til at tage gode billeder, de bliver helt poetiske og drømmende. Især er jeg ret vild med din magnolia :-)
SvarSletHerlige bildet:) Helt til å drømme seg bort i:)
SvarSletTak for jeres søde hilsner. God påske herfra en havetræt Eva, som har lagt sten i haven. :)
SvarSlet