Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
FANTASTISKE farver! Lige til at blive glad i låget af. Jeg ville rigtig gerne have ranunkler i haven, men de er vist ikke så nemme. Så er det godt at man kan købe dem hos grønthandleren. Tak for inspiration.
SvarSletJa... for en bette hund fik jeg en hel spand i Hellerup. Det var en god deal. :)
SletDe er da slet ikke til at stå for, hvor er de skønne.
SvarSletNøj, det ser rigtigt luksuriøst ud. Dejlig buket :-)
SvarSletSmukke billeder! Dejligt på en grå morgen :)
SvarSletOh my heaven! So beautiful! I love Ranunkel!!!
SvarSletAll the best
Elisabeth
Ja, och vilken fest sen! Fantastiska bilder som gör en så glad så glad.
SvarSletÖnskar dig en fin påskhelg./Eva