Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej Eva du har så ret med Magnolien , den er så fin. Jeg nyder også min, den er begyndt at drysse det fineste hvid tæppe på græsplænen.
SvarSletDer er så meget at glædes over lige nu, og magnoliablomster er en vigtig del.
SvarSletMagnolien ser pragtfulde ud. :)
SvarSlet...og den bliver kun dejligere og dejligere for hvert år - og Magnolier er også ofte smukke resten af året, selv når de ikke eksploderer i blomster.
SvarSletOg altså, hvor er den bare vildt smuk.
SvarSlet- elsker elsker elsker magnolia :-)
Dejlige billeder fra din have, kan godt forstå du er forelsket, magnoliaen er skøn, dit dejlige hængepil er med til at understrege stemningen :-)
SvarSletÅåååhhhh, den der dog bare havde plads til en magnolie! Dejligt ser det ud.
SvarSlet