Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej Eva ☀️ jo, blåregnen er bestemt super flot!
SvarSletHej Vian.
SletHvor hyggeligt at mødes herinde. :) Var slet ikke klar over at du bloggede, er du også haveglad som mig?
Sikke fantastiske billeder - tak for kigget!
SvarSlet😄 nej, blogger ikke selv, men læser / lure hos andre, og kan godt lide flotte blomster/planter 😄
SvarSletSikke dejlige billeder, men kan da ikke andet en blive i godt humør af dem :-)
SvarSletDen voksurt er da godt nok tidligt på den.
Med venlig hilsen
Lene Jensen Nordjylland
Sikken dejlige billeder som altid, lige sådan et kamera man burde have sig.....vild begejstret -giver lene ret voksurten er tidlig på færde....eller er det bare Nordjylland der ikke kan følge med. fortsat god week-end...
SvarSletHi Dear,
SvarSletlove your water trop pictures! The first tulip is a dream!
Thank you for sharing
Elisabeth
Hej Eva - godt du kiggede forbi hos mig, så jeg kom til dig og så disse smukke smukke fotos. Hvor er de bare fantastiske. De fanger virkeligt magiske øjeblikke.
SvarSletTak.
Jeg er meget imponeret over din bregne!
SvarSlet