Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Tusind tak for opfordringen! Der må jeg ind...det ligger jo kun 10 min. gang fra mit arbejde.
SvarSletNydeligt.....
SvarSletHej Eva.Kommer jævnligt i Botanisk have...............men bliver da nød til at tage ind og se den smukke blåregn du vise,når jeg kommer hjem fra min tur til de Jyske haver..
SvarSletGod dag knus Jette
Hold da op med blomster.....
SvarSletSå flot!
SvarSletHvis du kan lige KVL's have er det åbent hus i væksthuserne på søndag mellem 12-16 med plantesalg og forelæsninger.
Mvh, Anna