Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Smukke, smukke billeder! Voksurt er helt klart min yndlingssommerblomst, og jeg sår den hvert år.
SvarSletTak for din søde hilsen Susanne.
SletSmukke billeder af dine blå skønheder :-)
SvarSletYou know me - Jeg er til alt det blå.
SletElsker voksurt.
SvarSletDer er noget køligt og smugt over blå blomster
SvarSletKære Eva
SvarSletJeg tror, at du har det med blåt, som jeg har det med de lyserøde toner ;-) Når det er sagt, har jeg set og læst så meget godt om voksurt, som i sandhed virker meget indtagende. Måske næste år .....
Jeg har ikke glemt dit tilbud om en tur til Brandts have. Jeg har susende travlt disse dage, men måske vi kan lave en aftale om ikke så længe. Haven ligger jo næsten rundt om hjørnet fra min egen have, så måske vi kan slå to fluer med ét smæk, når roserne for alvor kommer i gang. Hvad siger du?
Try me... Jeg er klar :)
SletHvor er det smukt. ved godt jeg bare skriver hver gang, at dine fotos er fantastiske - men du bliver nødt til lige at høre, hvor meget jeg nyder dem. du er for sej!
SvarSletTak skal du have søde Lone. I lige måde...
SletHi Dear,
SvarSletevery single picture is a dream and a poem! What a lovely blog!
All the best to you and sunny days
Elisabeth
Thank you so much for your kind visit Elisabeth
Slet