Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
aplaus, aplaus - for de smukke, smukke billeder - sikke farver på kulsukker, akelejer, klematis, lupin og allium - ville egentlig have fremhævet kulsukkerfarven.... men de andre er jo også fantastiske :-)
SvarSletDu er mere end tilgivet, så skumme og stemningsfulde billeder, jeg kan svømme helt væk i din frodiggrønne have. Jeg har igen foreslået nogle venner at kigge på din blog, for at se anvendelsen af højbede på en effektfuld og stilren måde i til et moderne hus
SvarSletSKØNNE billleder
SvarSlethej Eva.Du er bestemt tilgivet.............for sikke nogle smukke billeder du viser.
SvarSletDesværre er mange af blomsterne slut her hos mig.
Og det er helt klart en Multi Blue du viser.
Rigtig god aften Knus Jette
Ingen grund til bekymring - alt forladt! Sikke skønne billeder!
SvarSlet