Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Hej Eva Det er bare en skøn tid! Den bedste. Tillykke med den nye header det ser rigtig godt ud! Skønne billeder fra din pragtfulde have.
SvarSletOg solsorten fløjter.... Nej, så behøver vi ikke mere. :)
SvarSletHvor er den sti blevet fin, passer så godt til haven. Du er ikke alene om at elske pæonerne :-) Dem er vi vist mange der ikke kan stå for.
SvarSletLækkert billede af den nye sti, som slet ikke ser ny ud.
SvarSletHej Eva.Flot ny header du har lavet.Og jeg er da helt vild med din nye sti med pigsten.........viser du den ikke lidt tydeligere.For jeg vil gerne selv i gang med at lave sådan en.
SvarSletJa !! det er en skøn tid med roser og pæoner............sikke et duft orgie.
God dag knus Jette