Smuttur til Ebeltoft

I weekenden var vi i Ebeltoft, og nyde et par smukke dage sammen med min mands forældre. Vi benyttede lejligheden til at se lidt - ganske lidt - af det hyggelige Ebeltoft.

Naturligtvis, var vort første valg Glasmuseet, - og jeg blev da også straks draget af "Glashaven", - en dejlig overraskelse. En lille, men meget spændende have, hvor Kjeld Slot har formået at overraske med et elegant sammensat design og plantevalg.

Her er lidt af mine indtryk fra haven. Topscoreren - eller for nu at bevæge os lidt væk fra sporten blot for en stund: Showstopperen; var helt klart Allium Christophii, der dristigt var parret med Rosa Omeiensis. 
Men kig selv eller gør det der er endnu bedre: Besøg Glasmuseet!
Lodden timian bund. Meget smukt med lyng og allium.
Rosa Omeiensis og Violfrøstjerner.Strandkålen var meget smuk. Jeg måber altid når jeg ser de blå blade. 

Himalayabirk - stod meget effekfuldt. Jeg kan nu godt lide de hvide stammer.  Museumsbesøget blev afsluttet med en dejlig Nina Ferlow bog. Kender du hende? Hun har sammen med Søren Ryge udgivet en smuk og meget sanselig bog! via forlaget Klematis. Jeg kunne ganske enkelt ikke modstå de naturlige akvareller, Ninas talent indenfor dette område er sublimt.

Kommentarer

 1. Midnatsbloggeren slår til igen, jeg er helt på linie med dig, både museum og haven er flot. Ebeltoft er virkelig et eksempel på at fattigdom bevarer, først opgangstid med flotte boliger, dernæst nedgangstid, hvor der ikke blev fornyet. Vores gave idag, så smuk og pittoresk som de bedre landsbyer sydpå.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev ret "taken" af byen, selvom jeg godt vidste at jeg holdt meget af at komme der som barn. Og naturen er helt skøn, vi boede jo tæt på stranden og fik et par meget smukke gåture. Jeg kunne godt bruge meget mere tid i Ebeltoft.

   Slet
 2. å hvor det ser flott ut, jeg skal huske på å reise innom om jeg kommer forbi ebeltoft igjen:)

  SvarSlet

Send en kommentar

Læg gerne en hilsen eller en kommentar og få min sol til at skinne.

Kærlige hilsener Eva

Populære indlæg fra denne blog

Espalier - i den naturlige stil.

En tur til Tadre mølle

I paradis