Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Det ser rigtigt skønt ud, så meget smukt for så få penge, dejligt :-)
SvarSletHej. Det ser meget flot ud, jeg kan rigtig godt lide farverne, de er fantastiske og så er det en god idé at have dem som en kant - meget sommerligt!
SvarSletMagnifique...
SvarSletDet er nogen dejlige nærbilleder du har taget af de fine kornblomster
SvarSletHej Eva.Utroligt smukke billeder af dine kornblomster.
SvarSletOg er da bare vild med din flotte havegang.
God dag knus Jette