Anne Just's vidunderlige
kringle fra kaffehuset
Håber du har haft lejlighed til at smage denne kringle i virkeligheden. Den er godt nok god! Kig evt. lidt rundt her - og se hvor den kommer fra! Annes kringle Dej: 300 g hvedemel, 200 g smør, 50 g gær, 2 spsk lunkent vand, 2 æg, 50 g sukker Fyld: 150 g smør, 50 g sukker, 50 g mørk farin, korn fra en halv stang vanille, 50 g rosiner, 3-4 tvebakker 50 g hakkede valnødder eller smuttede mandler. Smørret smuldres i melet, gæren udrøres i sukker og vand og æggene piskes let sammen. Alle dele samles til en lind dej, der hæver, mens fyldet laves. Dejen rulles ud til en stang, fyldet smøres på, og der rulles sammen som en roulade. Stængerne hæver i 15 minutter, pensles grundigt med æg og drysses med perlemelis. Bages 30-40 minutter i en 170 grader varm ovn.
Smukke billeder af skønheden syrisk rose.
SvarSletTak skal du have Lisbet, man kan nærmest falde i svime over den busk lige nu. :)
SletHej Eva.Ja !!! den syriske rose er da ikke til at stå for.
SvarSletViser faktisk også min ..............og den har aldrig været smukkere.
Rigtig god dag knus Jette
Dejlige billeder af syrisk rose fra din have Jette! :)
SletElsker syrisk rose, men har set at den bedst trives på sjælland der kan jeg se den bliver som busk og flot i blomstringen. Selv har jeg forsøgt mange gange men lykkedes ikke helt så godt.
SvarSletSom altid perfekt billed Eva.
Bliv endeligt ved Grethe. Jeg har prøvet to gange før, da vi boede inde i byen, men ingen af planterne overlevede en vinter. Den er skøn at have i haven på dette tidspunkt af året.
SletMåske er det fordi at vi bor lidt nede i et hul, at den har det så godt, men jeg er i hvertfald taknemmelig for den. Du må ud og finde et lidt større eksemplar.
knus
Eva